Jeffrey de Jong

Mijn naam is Jeffrey de Jong (29 jaar). Ik ben geboren in de Watergraafsmeer en woon nu zes jaar in Diemen. Op dit moment werk ik in de vervoerssector. Ik ben aangesloten bij Ons Diemen, omdat ik vind dat er wat gedaan moet worden aan het woningaanbod voor starters/senioren met een laag- tot middeninkomen. Ik ben zelf paar jaar geleden lang op zoek geweest naar een woning, maar het aanbod was en is laag. Het wordt tijd dat de gemeente hier iets aan gaat veranderen. Zodat de jongeren/senioren uit Diemen ook kans maken om in het mooie Diemen te blijven wonen.

Daarnaast ben ik fanatiek sporter en zie ik graag verschillende sporten in Diemen. Het is van belang de diversiteit qua sporten te behouden binnen de gemeente. Als een nieuwe sportclub zich wil vestigen in Diemen, is dat goed voor de ontwikkeling van Diemen maar dit moet niet ten koste gaan van bestaande verenigingen.

E-mail : jeffrey@onsdiemen.nl