Hans Prins

Ik ben Hans Prins, ik ben getrouwd en vader van 2 kinderen (26 en 30 jaar) die zijn opgegroeid in Diemen. Wij wonen al sinds 1986 in een eengezinswoning in Diemen-Zuid.  In het verleden bestuurslid geweest bij de basisscholen De Ark en De Duif en bij de honkbalvereniging TIW-Survivors (onderwijs en sport). Ik woon en leef nog steeds naar tevredenheid in Diemen. Ik werk al ruim 40 jaar in het bankwezen, waarvan de laatste 30 jaar in de ICT. De eerste 10 jaar in Diemen en daarna in Zeist en/of Utrecht.

Op 1 december vorig jaar wist ik nog niet dat ik nu dit stukje zou schrijven als kandidaat van een politieke partij. Sinds die tijd is er veel gebeurd en heb ik al een aantal raadsvergaderingen meegemaakt op de publieke tribune om de sfeer te proeven en te voelen hoe het er aan toe gaat in de raadszaal van het gemeentehuis.

Ik ben een betrokken inwoner van Diemen en wil graag die betrokkenheid overbrengen als jullie vertegenwoordiger door te luisteren op straat, bij bijeenkomsten en buurtinitiatieven. Alleen dan kan ik het werk van een raadslid goed doen, mocht ik gekozen worden. Ik sta voor een prettige, schone en veilige woon-, werk- en leefomgeving, waar iedereen met respect en begrip met elkaar en naast elkaar woont. Ik sta voor een open en eerlijke communicatie en zal daar waar mogelijk altijd hulp bieden, middenin de samenleving in jullie buurt. De deur staat altijd open.

E-mail : hans.prins@onsdiemen.nl