Alwin Texel

Ik ben Alwin Texel, 63 jaar jong, geboren in Suriname en ruim 38 jaar woonachtig in Diemen waarvan de laatste 25 jaar in Diemen-Noord. Inmiddels al 37 jaar getrouwd, vader van drie kinderen en opa.

De middelbare school heb ik in Leiden afgemaakt waarna ik wiskunde heb gestudeerd in Amsterdam. Na mijn afstuderen ben ik de IT ingegaan en heb ik verschillende werkzaamheden uitgevoerd bij grote bedrijven in diverse branches. Momenteel ben ik zoekende naar een nieuwe baan.

Als je op verschillende plekken in Nederland gewoond hebt en uiteindelijk in Diemen gaat wonen, kun je een goede vergelijking maken. Ik woon er prettig en dat hebben we met elkaar de afgelopen tientallen jaren weten te realiseren. Het is geen resultaat van een paar personen geweest maar het is tot stand gekomen door een gezamenlijke inspanning van ons Diemenaren. Als we dit willen behouden is het noodzakelijk dat we de afstand tussen het gemeente bestuur en de inwoners kleiner moeten maken.

Ik wil me inzetten zodat Diemen ons Diemen blijft voor degenen die hier al geruime tijd wonen en Diemen ons Diemen wordt voor alle nieuwe Diemenaren.